Første gang på min unghest

Første gang på min unghest

15. februar 2024 Af Michelle Olesen

Der er ikke længe til 1 marts, hvor jeg skal have Magic med hjem, så jeg har aftalt med Christian fra Faurholdt – Kaae Academy, at jeg skal komme og ride Magic hos dem nogle gange. På den måde kan Magic og jeg lære hinanden at kende i vante omgivelser for hende, og med vejledning fra Christian, som jo har tilredet hende og kender hende.

Læs også: Tilridning- At vælge den rigtige

Min første tur på Magic

Mandag D. 12 februar tog jeg så ud for at prøve hende for første gang. Var meget spændt på at skulle ud og prøve hende første gang, dog også lidt nervøs. Hun var så sød da jeg skulle op, stod pænt og ventede på jeg var klar til at skridte frem. Vi skulle dog lige lære hinanden at kende, for hun blev ind imellem lidt forvirret over mine signaler, som gjorde vi faldt i skridt når vi travede, eller hun stoppede lidt op i skridten. Men alt i alt var hun bare supersød og gjorde sit bedste med en ny rytter, og jeg tog derfra med et stort smil.

Anden tur

Jeg tog allerede ud og besøgte Magic igen dagen efter, hvor jeg skulle prøve hende igen. Den her gang var det allerede meget bedre, og vi forstod hinanden en del mere. Vi havde ingen problemer med at stoppe op i skridten og traven var også meget mere flydende. Venstre rundt mangler hun dog stadig en del balance, så der er det hele lidt sværere for os, men jeg tænker det hele kommer med lidt træning. Jeg har dog endnu ikke galoperet på hende, men jeg vil gerne have at vi kender hinanden lidt bedre og får en god rytme – og god tillid til hinanden – inden jeg prøver galoppen af på hende. På den måde bliver det forhåbentligt en god oplevelse for os begge.

I morgen skal jeg ud og prøve hende igen, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.

På søndag skriver jeg om emnet “Når ens mål ændre sig”

Læs mine tidligere blogindlæg her