Introduktion

Introduktion

16. januar 2024 1 Af Michelle Olesen

Mit navn er Michelle Olesen jeg er 30 år og ejer en dejlig DSP hoppe ved navn Poppelgårdens Magic Sunshine. Har kun værte ejer af Magic siden den 14 November 2023.

Mit mål for Magic her i 2024 er at ride 4 års championat. Jeg vil gerne dele min rejse med både de gode og knap så gode ting. Både i forhold til træning og min egen mentalitet. Mentalitet bliver et fokus da jeg tidligere har døjet med rigtig slem rideangst der stadig kan finde på at poppe op at sige hej.
Jeg vil også senere fortælle om mine valg for hvordan jeg endte med en utilredet hest, selv om min angst ikke er 100% væk. Snakke om hvad der trigger min angst og hvordan jeg håndtere den når den vælger at komme frem og sige hej.
Jeg vil komme ind på træningsplaner. Hvad er gode ting at træne med en unghest? Hvordan vedligeholder man en god balance, der gør man når sine mål men stadig har heste velfærd i fokus.
Hvilken træningsplaner er vigtig for rytteren? Hvad kan man gøre ude af sadlen for at forbedre sin ridning og blive en bedre rytter. Jeg for nyligt gennemgået et stort vægttab jeg også vil snakke om hvordan har påvirket min ridning.
Jeg vil også snakker om tidligere heste som jeg har redet. Heste der har hjulpet mig til hvor jeg er nu, og har inspireret mig til mine nye mål.
Veninder i stalden som inspirere og støtter en i ens mål. Disse veninder super vigtig for mig i at nå mine mål. Jeg kan allerede nu nævne at var det ikke for min bedste veninde, ville jeg ikke have det mål jeg har i dag. Jeg ville nok ikke engang sidde på en hest mere hvis ikke det var for hende.

Håber mit lille indlæg har skab interesse for at nogle vil være med til at følge mine historier i fremtiden. 🙂

Poppelgårdens Magic Sunshine. 4 årig DSP hoppe. Efter Dark Dornik/Notre Bac.